Bíborka Pincészet

Bíborka Pincészet

Hiszek abban, hogy több szem többet lát, több torokból hangosabb a kiáltás. Szerencsés a kezdeményezés, hiszen az adott kategóriában mindenki a legjobbat hozza ki magából, a borából. Jómagunk azért készítünk REDy-t, mert szeretjük házasítani a borokat, ez is olyan, mint az összefogás, hogy minden bor emeli a színvonalat.

REDy összetétele

65% Portugieser
22% Kadarka
13% Bordeaux-i fajta (Cabernet franc: 3%, Cabernet sauvignon 5,5%, Merlot 4,5%)

REDy jellemzése

Gyümölcsös és fás, friss, mégis érett – fogyasztásra! 🙂

A pincészetről

A bor lelke a lélek bora – Winesoul Borház
Árpád 1996 óta vezeti az édesapja által alapított borászatot. Azóta a pince Siklósi Várra tekintő borozójába és teraszára várja igényes vendégeit kóstolóra. Ebben a mesebeli környezetben növekvő Bíborka lánya ihlette a pince mai nevét. A borok közül sok kapott szakmai elismerést.